Skhole tarjoaa avaimet käteen -verkkokoulutuspalvelua kaikille hoitotyön parissa toimiville. Palvelumme sopii niin eri asteiden oppilaitosten kuin täydennyskentän tarpeisiin ja kattaa laajasti eri aihealueita lääkelupiin liittyvistä koulutuksista EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n, kurssiin tai vaikka kirurgisista sairauksista lasten psykiatriaan ja saattohoitoon.
Pääset tutustumaan palveluumme veloituksetta kahden viikon testitunnuksilla täältä.

Onko teillä tarvetta uusia lääkeluvat vai kaipaisitko opiskelijaryhmällesi Skholen käyttöön? Kysy lisää niin teemme tarjouksen juuri sinulle.

Skholen palvelun perustana toimii itse kehittämämme, moderni, oppimisympäristö joka on mahdollistaa aidosti aikaan ja paikkaan riippumattoman opiskelun tai tiedonjaon riippuen näkökulmasta, oletko opiskelija vai kouluttaja. Alustamme toimii kaikilla verkkoselaimella varustetuilla päätelaitteilla kännykästä tietokoneeseen, tai älytelkkarista moderniin autoon. Kouluttaja pystyy hyödyntämään henkilökohtaisiin tilastoihin perustuvaa suoritusdataa monipuolisesti, ota ihmeessä yhteyttä ja esittelemme sinulle ratkaisuamme.

Kokeile Skholea 2 viikkoa veloituksetta klikkaamalla tästä

Asiakascaseja blogissa

Osaamisen jatkuva ylläpitäminen on avainasemassa
Tervolan kunnan terveyskeskuksessa korostetaan osaamisen jatkuvaa ylläpitämistä sekä moniammatillista tiimityötä. Osaamista on mukavaa ylläpitää monipuolisen ja kustannustehokkaan Skholen avulla.
Ammattitaidon ylläpitäminen edellyttää käytännön kokemusta ja täydennyskoulutusta
Moniammatillinen Coronaria Posio edellyttää työntekijöiltään pohjakoulutuksen ja käytännön kokemuksen lisäksi ammattitaidon ylläpitämistä täydennyskoulutuksella.
Case Viola-kotiyhdistys ry: Laadukasta täydennyskoulutusta erilaisille oppijoille
Skhole tarjoaa Viola-kotiyhdistys ry:n monipuolisten osaajien kirjolle laadukasta, kattavaa ja kustannustehokasta täydennyskoulutusta erilaiset oppijat huomioiden.
Case Kuurojen Palvelusäätiö: Tasapuolista, helppoa ja joustavaa täydennyskoulutusta
Asiakkaamme Kuurojen Palvelusäätiö ylläpitää henkilökunnan osaamista jatkuvan täydennyskoulutuksen avulla. Tasapuolisen, helpon, joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun tarjosi Skhole.
Case Muonion kunta: Täydennyskoulutusta värikkäässä ja houkuttelevassa paketissa
Koulutusmyönteinen Muonion kunta valitsi Skholen käyttöön vanhustyön perusteella, sillä suurin osa kunnan hoitoalan työntekijöistä kuuluu vanhustyön tiimeihin. Ratkaisuun on oltu tyytyväisiä.
Hoitoalan täydennyskoulutus verkossa
Ammattitaitoinen henkilökunta on hoitoalan peruspilari. Täydennyskoulutuksensuunnitteluun ja toteutumiseen liittyy kuitenkin monia käytännöllisiä jahallinnollisia haasteita, minkä vuoksi kaikkien hoitoalan työntekijöiden osaltatäydennyskoulutus ei välttämättä toteudu suunnitellun mukaisesti. Asi…
Case Elpy ry: Henkilökunnan tietotason takaaminen verkko-opiskelun avulla
Hoitoalalla toimiminen vaatii jatkuvaa tietojen ja ammattitaidon päivitystä.Espoon lähimmäispalveluyhdistys eli tutummin Elpy ry käyttää Skholenverkko-opintokokonaisuuksia henkilökunnan koulutukseen. Laajasti tarjottavankoulutuksen avulla Elpy ry varmistaa, että ammattitaito on kaikilla hoitajill…