KristinaMedin toimitusjohtaja Mia Vanhatalo ja Googlen kasvumarkkinointipäällikkö Yacine Samb toimivat jatkossa Board Advisorin roolissa Skholen hallituksen tukena.

Mia Vanhatalo ja Yacine Samb toimivat jatkossa Board Advisorin roolissa Skholen hallituksen tukena.

“On todella hienoa saada mukaan kaksi näin kovan luokan osaajaa, jotka molemmat näkevät Skholen potentiaalin ja haluavat olla mukana viemässä yritystä eteenpäin.” kommentoi Skholen toimitusjohtaja Tuomas Lipponen.

Neuvotteluja käytiin kevään ja kesän ajan,  ja yhteistyö alkoi elokuussa. Samalla molemmat tulivat myös Skholen osakkaiksi.

“Mielestäni on myös tärkeää, että saamme täysin erilaiset taustat omaavia osaavia ammattilaisia mukaan. Moniäänisyys ja erilaiset kokemuspohjat rikastavat päätöksentekoa.” Lipponen jatkaa.

Mia Vanhatalo työskentelee yksityissairaala KristinaMedin toimitusjohtajana ja on työeläkevakuutusyhtiö Veritaksen hallituksen jäsen. Mia on tehnyt pitkän uran kansainvälisessä liiketoiminnassa ja ollut muun muassa perustamassa GE Capitalin rahoitustoimintaa Suomeen sekä toiminut strategisena muutosjohtana eri toimialoilla.

Mia Vanhatalo työskentelee yksityissairaala KristinaMedin toimitusjohtajana.

“Skhole edustaa uuden ajan oppimista ja avointa tiedonvälitystä. Haluan olla mukana kehittämässä poikkitieteellistä ja joustavaa etäkoulutusalustaa, joka taipuu sekä opiskelijan että oppilaitoksen koulutustarpeeseen, mutta tarvittaessa myös eri toimialojen henkilökunnan täydennyskoulutukseen ja osaamissertifiointiin.”

Mia uskoo vakaasti että koulutuksella voi parantaa maailmaa ja näkee mahdollisuuksia parviälyssä, etäkoulutuksessa, IOT-skaalauksessa ja avoimessa tiedonjaossa. Tutustu Miaan Linkednissä.

Yacine Samb toimii Googlen Pohjois-Euroopan kasvumarkkinointipäällikkönä. Analyyttisen ja innovatiivisen ajattelutapansa kautta Yacine auttaa ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita menestymään jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Yacine on entinen kilpaurheilija, malli, sekä suorittanut Executive MBA-tutkinnon Aalto-yliopistosta 2019. Yacine tunnetaan myös naisten aseman, diversiteetin ja inkluusion puolestapuhujana.

Yacine Samb toimii Googlen Pohjois-Euroopan kasvumarkkinointipäällikkönä.

“Skhole edustaa arvokkaita koulutuksen ja tiedon demokratisoinnin elementtejä,  jotka tuovat liiketoiminnassa erityisiä mahdollisuuksia ajassa, jossa osaamisen päivittäminen on arkea ja kaikille tulisi tarjota tasavertainen mahdollisuus koulutukseen”, kertoo Yacine.
Tutustu Yacineen Linkedinissä.

Blogin tekstin tarjoaa Skhole
Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.
Kokeile Skholea kaksi viikkoa ilmaiseksi!