UM:n rahoittaman Naiset vailla vaihtoehtoja -hankkeen livestream naisten oikeudesta ehkäisyyn ja aborttiin 10.11.2020 klo 17. Osallistu!

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) toteuttaa kaikille avoimen livestreamin liittyen naisten oikeudesta ehkäisyyn ja aborttiin eri puolilla maailmaa. Virtuaaliluento on osa Naiset vailla vaihtoehtoja -hanketta, jonka osana on tuotettu Skholen kanssa podcasteja sekä tullaan myös toteuttamaan kurssi loppuvuoden aikana. Nyt toteutettava virtuaaliluento on Skholen ensimmäinen julkinen livestream.

Naiset vailla vaihtoehtoja - hankkeen ainoa kaikille avoin julkinen virtuaaliluento pidetään ensi viikon tiistaina 10.marraskuuta klo 17.00. Tapahtumassa luennoimassa ovat Katriina Bildjuschkin Suomen Kätilöliitosta, Tarek Meguid, gynekologi Burundista, Ana Derraik gynekologi Brasiliasta ja Pia Puu Oksanen Amnesty Internationalista.

Osallistu virtuaaliluentoon klikkaamalla tästä.

Lisätietoja löydät myös tapahtuman Facebook-sivuilta.

Suomen ulkoministeriön (UM) rahoittama Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke käsittelee naisten seksuaali- ja lisääntymisterveyttä ja - oikeuksia globaalista näkökulmasta ja perustuu kansainvälisten asiantuntijoiden luentoihin, podcasteihin ja kirjoituksiin. Toteuttajina toimivat Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) ja Suomen Gynekologiyhdistys.

Hankkeen podcastit löytyvät täältä: https://app.skhole.fi/fi-FI/courses/naiset-vailla-vaihtoehtoja-podcast

Blogin tekstin tarjoaa Skhole
Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.
Kokeile Skholea kaksi viikkoa ilmaiseksi!