Naiset vailla vaihtoehtoja -hankkeen neljäs jakso käsittelee naisten kohtaamaa väkivaltaa ja epäoikeudenmukaisuutta eri kulttuuriyhteisöissä.

UM:n rahoittaman Naiset vailla vaihtoehtoja -hankkeen podcastsarja jatkuu neljännellä jaksolla!

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:n (LSV) toteuttama Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke aloitti alkusyksystä podcastsarjan, joka julkaistaan Skholen verkkoympäristössä. Podcasteja ilmestyy kerran kuukaudessa.

Nyt julkaistavassa osiossa keskustellaan asioimistulkki Aziza Hossainin kertomusten kautta naisten kohtaamasta väkivallasta ja epäoikeudenmukaisuudesta erilaisissa kulttuuriyhteisöissä sekä pohditaan ratkaisuja naisten oikeuksien parantamiseen sekä Suomessa että maailmalla. Jakso on kuunneltavissa 4.12 alkaen Skholen verkkopalvelussa.

Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke käsittelee naisten seksuaali- ja lisääntymisterveyttä ja - oikeuksia globaalista näkökulmasta ja perustuu kansainvälisten asiantuntijoiden luentoihin, podcasteihin ja kirjoituksiin. Hankkeen kautta tutustutaan muun muassa vammaisten naisten seksuaalioikeuksiin Keniassa, naisiin kohdistuvan väkivallan juurisyihin Intiassa sekä brasilialaisten naisten oikeuteen päättää omasta kehostaan. Hanketta rahoittaa Suomen ulkoministeriö ja sen toteuttajina ovat Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) ja Suomen Gynekologiyhdistys.

Kaikki podcastit löytyvät täältä: https://app.skhole.fi/fi-FI/courses/naiset-vailla-vaihtoehtoja-podcast

Blogin tekstin tarjoaa Skhole
Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.
Kokeile Skholea kaksi viikkoa ilmaiseksi!