UM:n rahoittaman Naiset vailla vaihtoehtoja -hankkeen podcastsarjan kolmas jakso käsittelee Brasilian tiukkaa aborttilainsäädäntöä, laittomia abortteja ja seksuaalikasvatusta.

LSV:n Naiset vailla vaihtoehtoja -hankkeen kolmas podcast on julkaistu!

Sarjan uusin podcast käsittelee Brasilian tiukkaa aborttilainsäädäntöä, laittomia abortteja sekä seksuaalikasvatusta. Keskustelemassa aiheesta on naistensairaalassa työskentelevä gynekologi Ana Derraik, joka kertoo myös käytännön esimerkein omista kokemuksistaan ja kohtaamistaan potilaista sekä siitä, miksi seksuaalikasvatus on tärkeää. Jakso on kuunneltavissa 10.11 alkaen Skholen verkkopalvelussa.

UM:n rahoittama Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke aloitti alkusyksystä podcast sarjan, joka julkaistaan Skholen verkkoympäristössä. Podcasteja ilmestyy kerran kuukaudessa.

Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke käsittelee naisten seksuaali- ja lisääntymisterveyttä ja - oikeuksia globaalista näkökulmasta ja perustuu kansainvälisten asiantuntijoiden luentoihin, podcasteihin ja kirjoituksiin.

Hankkeen kautta tutustutaan muun muassa vammaisten naisten seksuaalioikeuksiin Keniassa, naisiin kohdistuvan väkivallan juurisyihin Intiassa sekä brasilialaisten naisten oikeuteen päättää omasta kehostaan. Hanketta rahoittaa Suomen ulkoministeriö ja sen toteuttajina ovat Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) ja Suomen Gynekologiyhdistys.

Podcastit löytyvät täältä: https://app.skhole.fi/fi-FI/courses/naiset-vailla-vaihtoehtoja-podcast

Blogin tekstin tarjoaa Skhole
Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.
Kokeile Skholea kaksi viikkoa ilmaiseksi!