Onko Skhole osa opiskeluarkeasi? Järjestämme kirjoituskilpailun kaikille Skholea käyttäville ammattikorkeakouluopiskelijoille. Osallistu ja voita hotelliyö kahdelle!

Onko Skhole osa opiskeluarkeasi? Käytätkö opiskeluissasi Skholen verkko-opintokokonaisuuksia?

Järjestämme kirjoituskilpailun kaikille Skholea käyttäville ammattikorkeakouluopiskelijoille. Kirjoituskilpailu käynnistyy 7.6.2021 ja päättyy 31.7.2021.

Voit lähettää kilpailuun tekstin, joka liittyy arkeesi, opintoihisi ja ennen kaikkea siihen, miten Skhole liittyy opiskelijaelämääsi – millaisia kokemuksia sinulla on opintokokonaisuuksista, miten olet selvinnyt opinnoistasi, itseopiskelutesteistä tai esimerkiksi koulutuksiin liitetyistä potilas-caseista?

Voit myös kirjoittaa tarinallisen kertomuksen, fiktiivisen jutun tai runon. Genrellä ei ole väliä!

Muutama ohje kirjoittamiseen:

  • Kirjoituksesi voi olla artikkeli, blogijuttu, fantasiateksti, realistinen tai jännittävä kertomus tai vaikka näiden kaikkien yhdistelmä. Tyyli on vapaa, ja tärkeintä on, että olet kirjoittanut tekstin itse.
  • Kirjoituksen ohjepituus on 4000 merkkiä välilyönteineen.
  • Kirjoitus laaditaan suomen kielellä.
  • Kirjoituksessa käytetään selkeää fonttia (Arial, Calibri tai Times New Roman) ja riviväliä 1,5.
  • Kirjoitus toimitetaan Skholelle 31.7. klo 16.00 mennessä Google forms -lomakkeella. (klikkaa linkkiä)

Mitä voittajalle on luvassa?

Kirjoituskilpailun voittajan ratkaisee Skholen asiantuntijaraati elokuun aikana.

Voittajalle on luvassa Scandicin lahjakortti (arvo 99), joka sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa. Toiseksi tullut saa 50 euron K-ryhmän lahjakortin ja kolmannen sijan saavuttanut 20 euron K-ryhmän lahjakortin.

Skhole julkaisee kilpailuun osallistuneita kirjoituksia elo- ja syyskuun aikana kanavissaan. Skholella on oikeus kirjoitusten hyödyntämiseen blogissaan, uutisoinnissaan sekä viestinnässä ja markkinoinnissa. Kirjoittajan nimi tai vaihtoehtoisesti nimimerkki julkaistaan kirjoituksen yhteydessä.

Kirjoittamisen iloa!

Blogin tekstin tarjoaa Skhole
Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.
Kokeile Skholea kaksi viikkoa ilmaiseksi!